đề thi tiếng anh lớp 5 học sinh giỏi

Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cung cấp tỉnh là 1 trong những trong những tài liệu học giờ Anh nâng cấp mang đến trẻ em. Học giờ Anh lớp 5 cùng với đều đề thi giờ Anh cung cấp tỉnh giấc để giúp đỡ các em dành được phần lớn kiến thức và kỹ năng tiếng Anh nâng cấp, học tập giờ đồng hồ Anh công dụng rộng.

You watching: đề thi tiếng anh lớp 5 học sinh giỏi


Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cấp cho tỉnh tất cả giải đáp bên dưới đây là đề thi giờ Anh lớp 5 năm học tập 2013-2014 cho các em ôn luyện giờ đồng hồ Anh. Đề thi giờ đồng hồ Anh cho tphải chăng em trên chantamquoc.vn sẽ tiến hành sắp xếp theo từng độ tuổi với từng trình độ chuyên môn giờ đồng hồ Anh của các cấp cho lớp không giống nhau. Các em học tập tiếng Anh trẻ em tại chantamquoc.vn sẽ có được đa số kiến thức và kỹ năng tiếng Anh bắt đầu cũng tương tự các tài liệu ôn luyện giờ đồng hồ Anh công dụng.

Đề thi HSG giờ Anh lớp 5 cung cấp tỉnh tất cả đáp án

Học tiếng Anh lớp 5 cùng với gần như đề thi tiếng Anh lớp 5 đã mang về cho những em hầu hết kiến thức giờ Anh nâng cao, mang đến ttốt hầu hết dạng bài xích tập giờ Anh mới góp trẻ làm quen cùng với các đề thi giờ Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ bỏ tất cả phần gạch chân được phân phát âm không giống đối với các tự còn lại

1. A. books B. pencils C. rulers D. bags

2. A. read B. teacher C. eat D. ahead

3. A. tenth B. math C. brother D. theater

4. A. has B. name C. family D. lamp

5. A. does B. watches C. finishes D. brushes

6. A. city B. fine C. kind D. like

7. A. bottle B. job C. movie D. chocolate

8. A. son B. come C. home page D. mother

II. Chọn một từ bỏ không cùng team cùng với các từ còn lại

1. A. never B. usually C. always D. after

2. A. orange B. yellow C. apple D. blue

3. A. sing B. thirsty C. hungry D. hot

4. A. táo bị cắn B. orange C. milk D. pear

5. A. face B. eye C. month D. leg

6. A. you B. their C. his D. my

7. A. sunny B. windy C. weather D. rainy

8. A. in B. but C. of D. under

III. Chọn lời giải đúng độc nhất vô nhị (A, B, C hoặc D) nhằm xong xuôi những câu sau

1. She ................... lớn the radio in the morning.

A. listen B. watches C. listens D. sees

2. My friend ................... English on Monday & Friday.

A. not have B. isn't have sầu C. don't have sầu D. doesn't have

3. I am ..........., so I don't want khổng lồ eat any more.

A. hungry B. thirsty C. full D. small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. had great fun B. have great fun

C. have funs D. had great funs

5. I'm going khổng lồ the .................... now. I want lớn buy some bread.

A. post office B. drugstore C. bakery D. toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. badminton B. ping-pong C. football D. volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. thin B. small C. strong D. heavy

8. How............is it from here to Hanoi?

A. often B. far C. many D. much

9. Where...................you yesterday? I was at home page.

A. was B. are C. were D. is

10. What is the third letter from the kết thúc of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... you like lớn drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. on B. in C. at D. of

13. What about ................. to Hue on Sunday?

A. khổng lồ go B. go C. going D. goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. often B. never C. usually D. sometimes

15. His mother bought hyên ổn ........... unisize yesterday

A. a B. an C. the D. two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. nice B. exciting C. funny D. boring

17. My school ...... three floors & my classroom is on the first floor.

A. have B. has C. are D. is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. hospital B. post office C. restaurant D. cinema

19. He often travels......................oto...........................my father.

A. by/ for B. by/ with C. with/ by D. for / by

20. I ask my mother lớn..............my dog when I am not at home

A. see B. look after C. look at D. take of

IV. Em hãy điền một giới từ thích hợp điền vào khu vực trống nhằm hoàn thành các câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... a house (4) .................. the countryside.

3. Lan is standing near the store & she is waiting (5) ........................ the bus.

4. I agree (6).............. you about that.

5. I have English...............Wednesday and Friday

6. Look (8) ........................ the picture (9) .................... the wall, please!

V. Cho dạng đúng của cồn tự trong ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the buổi tiệc nhỏ last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( vị )..........................morning exercises

5. He (see)................................... a big dragon in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canada. She ( speak ).................. English and French. She ( come )......................khổng lồ Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a hotel in Sài Gòn City for 3 days. She ( visit ) ............... a lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swyên )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... a chair và two tables in the room.

See more: Thế Giới Song Song Cách Tiếp Cận, Có Không Một Thế Giới Song Song

VI. Hãy viết câu sau gồm nghĩa áp dụng từ bỏ hoặc đội tự gợi nhắc bên dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ Đài Loan Trung Quốc / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền từ thích hợp vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers và beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north and the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia and of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet and (7) __________ khổng lồ the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam giới. It's 3,143 meters. Vietnam giới also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, Do Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại số đông câu sau sao cho nghĩa không biến đổi bước đầu bởi tự mang đến sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Nam likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks to lớn school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Lindomain authority likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp đồ vật từ bỏ đúng của tất cả đoạn vnạp năng lượng sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something to eat

Trả lời ................................................................................................

See more: Địa Điểm Ăn Uống Ở Cần Thơ Nổi Tiếng Nhất Kèm Địa Chỉ Quán Giá Rẻ

II. Điền từ tương thích vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy and Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn tự có phần gạch men chân được vạc âm không giống so với những trường đoản cú còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Chọn một tự ko thuộc đội với những từ còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn câu trả lời đúng độc nhất (A, B, C hoặc D) để dứt những câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B đôi mươi. B

IV. Em hãy điền một giới từ bỏ phù hợp điền vào chỗ trống để hoàn thành các câu sau

1. from-to lớn 2. in-in 3. for 4. with 5. on 6. at-on

V. Cho dạng đúng của động tự trong ngoặc

1. is-is skipping 2. are 3. plays-is playing 4. vị 5. saw

6. is-speaks-will come-will stay-will visit

7. swyên ổn 8. living/lớn live 9. is

VI. Hãy viết câu sau có nghĩa thực hiện từ hoặc team từ bỏ lưu ý bên dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must bởi vì homework in the evening

3. It is cool & dry from November lớn April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer Nam spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot to bởi vì the cleaning và the cooking

7. They went to Đài Loan Trung Quốc by plane and stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have tent

VII. Điền trường đoản cú phù hợp vào ô trống

1. a lot 2. There 3. rivers 4. south 5. longest

6. than 7. flows 8. moutain 9. has 10. as

VIII. Viết lại phần đa câu sau làm thế nào để cho nghĩa không chuyển đổi bắt đầu bằng tự mang lại sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes to school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp vật dụng từ bỏ đúng của tất cả đoạn vnạp năng lượng sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền từ bỏ phù hợp vào ô trống

1. Picks up 2. favorite 3. red 4. 52 5. pictures

6. has 7. two 8. their 9. shows 10. In

Để chấm dứt giỏi đông đảo đề thi giờ Anh lớp 5, các em yêu cầu học tốt phần đông kỹ năng và kiến thức giờ đồng hồ Anh lớp 5 trực thuộc lịch trình học giờ đồng hồ Anh thiếu thốn nhi nhưng mà nhà ngôi trường đưa ra. Các chúng ta có thể cho các em tham khảo thêm đa số bài học tiếng Anh lớp 5 theo chuẩn chỉnh khung tđắm đuối chiếu Châu Âu trên chantamquoc.vn nhé!